Reklama juaj ketu

Reklama juaj ketu


Reklama juaj ketuRegjionet


Partneret

www.Domank.NetRreth Nesh

Adresa: Vushtrri, Prishtine
www.biznesetshqiptare.net, e-mail: biznesetshqiptare@hotmail.com
Tel: 044 345 496, 044 538 745, 049 110 249

Nr. i xhirollogarisë ProCredit Bank 116067458700139

______________________________________________________

Agjenisioni i marketingut BiznesetShqiptare.Net është agjension i licenuar nga Ministria e Tregtise dhe Industrisë, si agjension për publicitet (marketing ).Arsyeja e themelimit të këtij agjensioni është prezantimin i aktiviteteve dhe shërbimeve që ofrojnë shumë kompani të ndryshme në Kosovë dhe më gjerë, duke i prezentuar të gjitha në një ëeb-faqe interneti.

Agjensioni i marketingut BiznesetShqiptare.Net është fokusuar në nevojat dhe kërkesat e kohës që po jetojmë. Interneti si medium dinamik I kohës së sotme, ofron mundësi të mëdha për zhvillimin e biznesit.

Duke pasur parasysh zgjerimin e përdoruesve të interneti dhe në vendin tonë, dhe mundësinë më të madhe dhe më të lehtë që nga shtëpia e juaj, vendi ku punoni apo vende të tjera ku gjendeni, mund të shikoni dhe kërkoni atë çfarë ju nevojitet, ky projekt ju ndihmon shumë që të gjitha ti gjeni në një vend dhe shpenzimet për të kërkuar janë shumë më të vogla.

Me 24 orë mbështetje dhe transmetim të pandërprerë, mendojmë që ju ndihmojmë që në çdo cast të keni qasje në atë çfarë kërkoni.

Ne bëjmë të gjitha përpjekjet që klientëve tonë tu ofrojmë shërbime të cilat do të përmirësonin dhe ndihmonin në zhvillimin e mëtutjeshëm të biznesit.

Në këtë projekt do të prezantojmë të gjitha ndërmarrjet afarsite, shërbyese apo prodhuese, si dhe të gjitha llojet e bizneseve, pa dallim se a janë biznese të vogla apo të mëdha.

 

Me respkt,
Agjensioni i Marketingut
BiznesetShqiptare.Net
Reklama


Reklama


Free counter and web stats