Regjionet


Partneret

www.Domank.Net
RADA: Qeiz-Qëndisje

Pas punës së mundimshme dhe të palodhshme, artizanati RADA ju ofronë: Qëndisje me makinë, mbulesa për shtrat si dhe punime të ndryshme për fejesë dhe martesë. Mbajmë seminare dhe kurse të ndryshme si: kurse të rrobaqepësisë, qëndisje si dhe aktivitete tjera të cilat ndikojnë në intergrimin e gruas në jetën shoqërore. Ne bëjmë të pamundurën të ju ofrojmë atë çka e kërkoni me çmime të volitshme si dhe me punë të mahnitshme. Me ne nuk do të brengoseni për fejesën apo martesën tuaj.


   


Reklama


Reklama


Free counter and web stats Usera