Regjionet


Partneret

www.Domank.Net
Ordinanca Kirurgjike "Qëndresa"

Lexues të nderuar të rubrikës Biznestshqiptare me dëshir dhe qëllim të mirë që juve që më respektoni e më çmoni si njeri,dhe keni besim në punën time profesjonale,vendosa që të paraqitem në kët rubrikë,në mënyr që juve sa do pak t'ju letësoj mënyren që të kontaktoni me mua e për të ju sugjeruar e ndihmuar për ndonjë këshillë profesjonale,qoft terapi konzervative apo ndërhyrje kirurgjike.
Në ordinancën time kirurgjike Qëndresa në Vushtrri ne nr e tel.044/147/829,049/147/829 dhe 028/571/144, i kry të gjitha kontrrollimet në lamin kirurgjike,bëjë të gjitha operimet në amestezim lokal,si dhe çka është më kryesorja qe 27 vite bëjë syneti në mënyr profesjonale dhe bashkohore.
Pra lexues të nderuar nëse ju nevoitem mund të më gjeni në ordinancën time.


Dr.Faik Bllata
Kirurg

 

 

 

 

 

 

 

 

   


Reklama


Reklama


Free counter and web stats Usera