Regjionet


Partneret

www.Domank.Net
Optika Roka

 

Optika ROKA-GENNY gjindet ne lokalin e ri ne rrugen N.Tereza pn.
Optika ROKA-GENNY ju ofron korniza optike te firmave boterore si BOSS ,GUCCI, VERSACE ,SAFILO,RAYBAN ,POLICE, MAXMARA etj. me cmime me atraktive Ne jemi ofertuesit e vetem te xhamave me dioptri te prodhuesit te njohur gjerman OPTOVISIONE ,ju garantojme kualitet te larte
Ne Optiken ROKA-GENNY mund te gjeni edhe thjerreza optike si dhe ato estetike me ngjyre te prodhuesit te njohur BAUCH & LOMB dhe sulocionet per pastrim dhe mirembajtje te tyre Ofrojeme keto sherbime oftalmologjike

-caktimi i dioptris me kompjuter
-matjen e tensionit te syrit
-heqjen e trupave te huaj si dhe sherbime te tjera oftalmologjike qe do te ulin brengat tuaja ne lidhje me shiqimin tuaj

Keto sherbime ju ofron Dr. Shukrene ROKA oftalmologe cdo dite nga ora 16.00-20.00 dhe te shtuneve nga ora 10.00-13.30
Caktimi dioptris per klientet tane ofrohet gratis
Mbrojtjen e syve tuaj nga rrezet e diellit ju sigurojme me syze dielli te modeleve me trendi te firmave boterore Vetem ne Optika ROKA-GENNY do ti merrni te gjitha sherbimet ne nje vend.
Ne ofrojme me te miren per ju klient te nderuar cmime te volitshme , kualitet te garantuar dhe sherbime profesionale nga stafi i udhehequr Dr. Shukrene ROKA

   


Reklama


Reklama


Free counter and web stats Usera