Regjionet


Partneret

www.Domank.Net
Ordinanca e Syrit " OCULUS "

 

Në Ordinancen e syrit Oculus optika Gojani punonë Spec.Dr.Vjollca Gojani-Oftamologe.

Ketu behet vizita e pjeses se perparme dhe pjesesë se mbrendeshme te syrit,matja e tensionit të syrit,përcaktimi i syzave per largë dhe afër, me kompjuter dhe foropter.Bëhet heqja e trupave të huaj nga syri.

Punohen syza për largë dhe afer,syza bashkohore multifokale ose progresive.Kemi thjerrza me dioptri dhe thjerrza me ngjyr,langje per thjerrëza të buta dhe të forta.

Orari i punës nga ora 10 -19h

   


Reklama


Reklama


Free counter and web stats Usera