Regjionet


Partneret

www.Domank.Net
JAKA DENT

Ordinanca stomatologjike “JAKA DENT” nën udhëheqjen e dr. Krenare Agani- specialiste e ortopedisë së nofullave, me anë të aparateve ortodontike fikse dhe mobile bën trajtimin e anomalive të rradhitjes së dhëmbëve te fëmijët dhe të rriturit si dhe korigjon raportin në mes të nofullave.

Dhëmbët e drejtë harmonizojnë nofullat mes vete, sigurojnë funksionalitetin e kashimit dhe e përmirësojnë shëndetin oral.

 

Buzëqeshje  të bukur mund të keni në çdo moshë.

PACIENT 1PACIENT 2PACIENT 3PACIENT 4   


Reklama


Reklama


Free counter and web stats Usera