Regjionet


Partneret

www.Domank.Net
Idrizi Dent

 

Në Ordinancen private stamatologjike Idrizi Dent i kryjmë me sukses keto intervenime stamatologjike nga protetika stamotologjike proteza totale,kurorat e porcelonit me metal kurora nga zirkoni porcelain pa metal urat nga porcelani me metal,dhe urat nga zirkoni protezat parciale të thjeshta.Proteza parciale te skeltuara (speciale) proteza te skeletuara totale,proteza nga silikoni. Të gjitha llojet e implanteve sherimin e paradontopatis zbardhjen e dhëmbeve sherimin e dhëmbeve mbushjet estetike të thjeshta dhe nga porcelani si dhe bllombat nga argjenti bllomba nga porcelani dhe zirkoni,nxjerrjen e dhëmbeve nxjerrjen e dhëmbeve të impaktum si dhe sherimin e komplikimeve gjat nxjerrjes dhe pas nxjerrjes të dhëmbeve.

   


Reklama


Reklama


Free counter and web stats Usera