Regjionet


Partneret

www.Domank.Net
Vëllezërit XANI - Shitje & Servisim

 

 

Restaurant GENTI posedon sallen për dasma dhe ahengje mbi 400 ulëse ,
dhe ofrom derivate të cilsis së lartë po ashtu dhe supermarketin.

Ju Mirpresim !

 

 

 

_____________________________________________________________________________

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   


Reklama


Reklama


Free counter and web stats Usera