Regjionet


Partneret

www.Domank.Net
AMBULANTA E TERAPISË FIZIKALE " FIZIO + "

 Në ambulantën e terapisë fizikale ,,Fizio plus'', mjekohen sëmundjet: Reumatoligjike,Ortopedike [deformimet e boshtit kurrizor],Neurologjike [pareza,paraliza].Pediatrike dhe Rehabilitimi Postoperativ te tetivat dhe nervat e gjymtyrëve të sipërme dhe të poshtme, Rehabilitimi  Postoperativ te lëndimet spinale.

Në këtë ambulantë ofrohen këto shërbime të terapisë fizikale:Termoterapia,Fototerapia [rrezet infrared,llampa biotrope,] Elektroterapia [rrymat: interferente,Tens, Elektrostimulimi, rrymat diadinamike], Sonoterapia,Magnetoterapia,Kineziterapia dhe Masazhë.

 

 

 

 

 

   


Reklama


Reklama


Free counter and web stats Usera