Regjionet


Partneret

www.Domank.Net
 "MOTEL  ERA"

Nëse ndjeni lodhje dhe jo komoditet në motelet dhe resturantet e zhureshme,nëse keni dëshirë të shijoni,ushqim cilësor,nese doni të shijoni nje ambient magjeps të gjelbëruar,si dhe shumë karakteristika pozitive andaj mos hezitoni të vizitoni motel restaurant ERA dhe aty ju do ta takoni ëndrren tuaj të shumëpritur.
Tek ERA ju do të gjeni një ambientë unik dhe të qetë,për pushim dhe qlodhje të vertetë nën përkujdesjen e stafit profesjonal të këtij motel restauranti.
Në shërbim të vizitorëve qendron edhe një kuzhinë,ku kuzhina kujdeset gjithmonë për shijen tuaj,me një cilësi të lartë dhe shërbimë shum në nivel.
ERA njihet edhe me emrin e saj të popullarizuar si vendi turistik ku klientet e knaqur flasinë më së miri për sherbimet e ofruara dhe knaqësinë që kanë gjetur aty.
Për të gjithë familjarët - vizitorët e Erës,në dispozicjon është edhe këndi i veqantë i lojrave për fëmijë duke i plotësuar kushtet standarde e një sherbim të lartë.Era posedon edhe sallen e dasmave ose ahengjeve tua familjare.
Ejani dhe binduni ju mirepresimë gjindemi në magjistralen Pejë-Deqan ish fabrika e pompave me piston Isniq jeni të mireseardhur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   


Reklama


Reklama


Free counter and web stats Usera