Regjionet


Partneret

www.Domank.Net
 "Ordinanca Gjinekologjike Obstetrike "Drita"

Ordinanca gjinekologjike ''DRITA''[Stanofc i eperm-Vushtrri]
Ordinanca gjindet ne magjistralen Prishtinë-Vushtrri-fshati Stanofc i eperm ne te cilen punon dr.Nystret Haradinaj sp-gjinekolog/obster me pervojë mbi 20 vjeqare.
Parimi kryesor i jonë është parandalimi gjegjesisht depistimi i hershem i kancerit te qafes se mitres,dhe hulumtimi i shkaqeve te sterilitetit bashkeshortor.

 

Gjinekologji.
Ofrojmë këto sherbime:


Egzaminime gjinekologjike me ultratingull.
Marrja e strishove citologjike:SV,SC,PAPA TEST,TORCH,Vaginoze bakteriale.
Currettage expl Biopsi Pvu
Polypectomy/PVU
Incizion dhe extirpim i gjëndres Bartolini
LETZ Conization
LEEP [procedura heqja loop elektrike]
Mjekimi i Displazioneve te qafes se mitres gjegjesisht prevenimi i formave prekanceroze te qafes se mitres CN-1.CN-2,CN-3.
Hekja e kondillomave me termocauterizim.
Cerclage.
Shtatëzania-këshilla prekoncepcionale
Përgatitja për shtatzëni
Zbulimi i hershëm i shtatzënisë.
Përcjellja e shtatezanisë me [UT] 3 D oolor dopler-Medison 8000.
Kujdesin e gruas shtatzënë, depistrimi i hershem i shtatzanive të rrezikuara.
Kujdesin Prenatal perinatal dhe posnatal.
Steriliteti femror:
Trajtimi i infertilitetit
An rutinore lab:rutinore: Hemogrami,urina glikemia Se fibrinogjeni CRP.
Sv,Sc ne ohiamydie micop ureaplazme Kadogrami/kariotipi.
BE,HSSG,LPSC.
Steriliteti mashkullor-udhzohet te urologu,[spenogrami i burrit]
Kontracepcioni-planifikimi familjar.
Këshilla për kontracepcion.
Aplikim Spirale dhe ekstrakcion te spirales.
O.GJ O DRITA bashkepunon me institucionet klinike private dhe publike.

 

 

 

 

 

 

 

   


Reklama


Reklama


Free counter and web stats Usera